Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Фестиваль Чарівна флейта – 2018 пройшов у Херсоні

15 березня 2018 року за підтримки управління культури Херсонської міської ради в Дитячій музичній школі №4 м. Херсона відбувся 6-й Відкритий міський фестиваль-конкурс юних виконавців на блокфлейті та флейті “Чарівна флейта – 2018”.

У цьому році у заході взяли участь 13 юних флейтистів з міських шкіл, а саме ДМШ № 4 , ШМ № 1 м. Херсона та з області,а саме: Каховської школи мистецтв та Чорнобаївської ДМШ, про це на Фейсбуці повідомляє Світлана Світовенко .

Переможцями стали Тимко Анастасія (Каховська школа мистецтв, викл. Трошкіна Л.В., конц. Рудік М.В.),
Риб’янець Софія (ДМШ №4 м. Херсона, викл. Сироватіна О.В., конц. Коленко І.В.), Пашнюк Ірина (ШМ № 1 м. Херсона, викл. Сироватіна О.В., конц. Андрушко О.О.).

Кожен з учасників цього творчого заходу був нагороджений дипломами та отримав приємні подарунки.

В.о. начальника управління культури Херсонської міської ради Моспан С.О. відзначила, що фестиваль-конкурс «Чарівна флейта» є унікальним заходом, який присвячений такому елегантному інструменту як флейта, а також є гарним трампліном для вступу до музичного училища.
Голова журі Богданова Г.І. щиро подякувала всім викладачам та концертмейстерам за величезну виконану роботу та виразила вдячність директору ДМШ № 4 м. Херсона Кузьменку О.В. за гарно організований захід.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН