Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У населених пунктах Бериславського району через російські обстріли пошкоджено адміністративну будівлю та приватні будинки, – РВА

Протягом доби під ворожим вогнем окупантів опинилися Бериславська, Нововоронцовська, Новоолександрівська та Тягинська територіальні громади. Серед них – с.Зміївка, с.Томарине, селище Нововоронцовка, с.Осокорівка, с.Михайлівка, с.Одрадокам’янка, с.Бургунка, с.Миколаївка та с.Тягинка, – повідомляє Бериславська РВА.

Ворог завдав авіаційного удару по с.Миколаївка, пошкоджено житлові будинки мешканців. Із артилерії та мінометів обстріляли селище Нововоронцовка, с.Осокорівка, с.Михайлівка, с.Томарине та с.Одрадокам’янка. Руйнацій та пошкоджень зазнали житлові будинки та господарські споруди мешканців с.Томарине та с.Одрадокам’янка.

Крім того, окупанти використовуючи безпілотні літальні апарати атакували с.Михайлівка, с.Одрадокам’янка, с.Бургунка та с.Тягинка.

Пошкоджено адміністративну будівлю у с.Михайлівка. За медичною допомогою звернулися 70-річний чоловік та 60-річна жінка у м.Берислав, які отримали поранення внаслідок обстрілу 28 вересня 2024 року.

На Бериславщині  працює мобільна аптека.  Адреса в телеграм-каналі:

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН