Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Платники податків Херсонщини за 8 місяців оформили 1262 електронні підписи

Упродовж січня – серпня поточного року фахівці сектору реєстрації користувачів Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі надали платникам податків 1262 електронні довірчі послуги, – повідомляє пресслужба уставнови.

За вказаний період згенеровано кваліфікований електронний підпис для 474 громадян і 348 посадових осіб органів виконавчої влади, із них 72 хмарних підписи. Також, надано юридичним особам 54 електронних аналоги печаток та 8 аналогів печаток для РРО, 141 електронний цифровий підпис для керівників організацій, 7 для бухгалтерів та 15 співробітникам юридичних осіб. Крім того, за заявами платників податків скасовано 214 сертифікатів електронного цифрового підпису.

З початку року фахівцями податкової служби надано 745 консультацій щодо повторного формування сертифікатів за цифровим запитом.

Нагадуємо, що ознайомитися з інформацією про Кваліфікованого надавача електронних довірчих послуг та порядок отримання електронних довірчих послуг можна за покликанням: https://ca.tax.gov.ua.

Інформаційна підтримка з питань отримання електронних довірчих послуг для херсонців надається за телефоном 095 010 46 35.

Дивіться відео, як ворог аткує Дніпровський район Херсона

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН