Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Херсонський національний технічний університет відзначає 65 років із дня заснування (відео)

Сьогодні ХНТУ – сучасний освітній центр, де навчається молодь не тільки південного регіону, а й усієї України. Заклад в 2022 році було релоковано до Хмельницького.
“Не знаю, чи були на шляху нашого університету складніші часи. Читаєш новини і не знаєш, де брати сили на елементарні дії. Тому захоплююсь кожним з викладачів та співробітників університету, завдяки яким університет живе і розвивається. Пишаюся нашими неймовірно талановитими та яскравими студентами! Вдячна тим, хто творив історію університету до нас!
Вдячна всім, хто нас підтримує!Бажаю нашому університету найкращого майбутнього!
Святкуватимемо ювілей впродовж року, запрошуватимемо вас на різні події: в фізичному та віртуальному просторах!”, – зазначила  Олена Чепелюк, ректорка ХНТУ.
 Привітала колектив з цією подією і місцева влада.
“Вірю, що вже незабаром ми зможемо подолати російську навалу, відновитися і продовжимо створювати мирне, щасливе, успішне майбутнє незламного Херсона. Переконаний, що ви й надалі будете зберігати та примножувати традиції своєї “альма матер”, сприяти прогресу наукової думки, робити достойний внесок у розвиток української вищої школи. Скорішого повернення додому!”, – прокоментував Роман Мрочко, начальник Херсонської МВА.
Третю вступну кампанію заклад проводить в умовах повномасштабної війни, зберігаючи колектив і поповнюючи лави новими студентами! Успіхів! Бажаємо колективу скорішого повернення до рідних стін!

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН