Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Представники організації «Міжнародна солідарність» відновили більше 200 пошкоджених будинків на Херсонщині

Представники обласної влади зустрілися  з членами  філії організації «Міжнародна солідарність» в Україні.


Ця організація активно допомагає мешканцям громад  області Херсонщини – доставка питної води, продуктових, гігієнічних та ремонтних наборів.


В межах реалізації програми підготовки до зимового періоду 2023/2024, благодійники забезпечили твердим паливом та брикетами жителів дев’яти населених пунктів прибережних територій. А після підриву окупантами Каховської греблі міжнародні партнери допомогли встановити десяток водонапірних башт у Музиківській та Великоолександрівській громадах.


Також завдяки проєкту організації вдалось відновити більш ніж 200 пошкоджених домівок в Калинівській громаді та близько 50 домоволодінь – в Білозерській.

“Подякував благодійникам за актуальну підтримку нашого регіону та оперативне реагування на наші запити. Також обговорили подальші дії щодо реалізації програм підтримки, зокрема йшлося про  буріння свердловин, ремонт водогонів, заміну водонапірних башт, забезпечення брикетами Нової Олександрівки та ремонт будинків у Киселівці. Домовленості закріпили підписанням меморандуму про співпрацю між Херсонською ОВА та організацією «Міжнародна солідарність» в Україні. Працюємо спільно задля Херсонщини “, – зазначив Олександр Прокудін, начальник Херсонської ОВА.

 

Дивіться відео на ютуб-каналі інформаційного видання “Український Південь”, як на окупованому лівобережжі Херсонщини встановиди українські прапори українські військові за допомогою дронів.

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН