Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Випускниця ХНТУ Вікторія Ткаченко у Хмельницькому презентувала книгу про окупацію Херсона (відео)

На фото: Олена Чепелюк, ректорка ХНТУ, Вікторія Артеменко, випускниця ХНТУ, Марія Артеменко, перша заступниця ректорки ХНТУ.

Офіс ХНТУ у Хмельницькому відвідала випускниця 2024 року кафедри Дизайну ХНТУ – Ткаченко Вікторія, – про це повідомила пресслужба освітнього закладу.

Про зустріч з випускницею написала  Олена Чепелюк, ректорка ХНТУ.

“Не можна не згадати і про проєкт розвитку лідерських якостей від Professors without borders, коли для студентів ХНТУ проводили заняття професори Garry McdanielBob Eckhart з США. Це був ще один важливий крок у формуванні Вікторії як професіоналки і лідерки, бо треба було не лише підготувати проєкт, а ще й презентувати його англійською мовою. Студенти ХНТУ тоді справились на «відмінно»! Розробка дизайну макету збірки віршів про емоції людей, які пережили окупацію міста Херсона стала логічним і прекрасним завершенням цього етапу її життя. Це справжній родинний проєкт: мама Вікторії – автор віршів, а донька – автор колажів та оформлення книги. Книга з авторськими підписами залишиться в фондах ХНТУ.
Кожний з цих спогадів наповнює серце гордістю і радістю за те, що мала можливість супроводжувати Вікторію на цьому шляху”, – зазначила Олена Чепелюк.

ЇЇ особисто привітали з успішним завершенням навчання, вручили їй диплом.

Під час зустрічі представники пресслужби ХНТУ взяли коротке інтерв’ю у Вікторії, де вона розповіла про свою нещодавню роботу – збірку поезії «Есенсія», яку вона створила разом зі своєю мамою. У цьому інтерв’ю Вікторія поділилася натхненням, яке спонукало її на ілюстрування цієї збірки, розказала про процес створення та про важливість ідеї своєї праці. Більше дивіться у відео, як Вікторія презентувала власний доробок, що став її дипломною роботою.

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН