Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Херсонський державний університет на 100% виконав державне замовлення, – ректор

  Сьогодні відбулось засідання приймальної комісії університету, -про це повідомили в  пресцентрі ХДУ.
“Ми ухвалили рішення про зарахування осіб, які вступають на 1 курс СВО «бакалавр» та «магістр» (222 Медицина) на основі ПЗСО, ОКР «молодший спеціаліст», «фаховий молодший бакалавр», «молодший бакалавр» за державним замовленням. Також рекомендували до зарахування осіб, які вступають на 1 курс до бакалаврату та магістратури (222 Медицина) за кошти фізичних та/або юридичних осіб. Вітаємо наших нових тепер фактично вже студентів! Дякую абітурієнтам за довіру, а колегам за якісно проведену роботу”, – зазначив Олександр Співаковський, ректор ХДУ.
Нагадуємо що триває прийом заяв абітурієнтів до магістратури.
І тут ще можливо скористатись певними преференціями.
До 13 серпня можна подати заяву до магістратури на базі наявного диплому спеціаліста або магістра і скласти іспити в університеті без складання ЄВІ та ЄФВВ. Навчання за рахунок коштів фізичних та/або юридичних. Вступ можливий на всі спеціальності, окрім 081 Право та 227 Терапія та реабілітація. Іспити 14-15 серпня.
Також 12-14 вересня вступникам до магістратури та аспірантури цьогоріч буде надана можливість за бажанням пройти єдиний вступний іспит (ЄВІ) під час третьої (спеціально організованої) сесії, яку проводять за рахунок коштів фізичних та/або юридичних осіб. Вартість послуги – 879 гривень.
Треба зареєструватися у приймальній комісії ХДУ до 19 серпня.
19 серпня стартує прийом документів до аспірантури!
Все буде ХДУ!
Возможно, это изображение 19 человек и текст
Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН