Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

ХДАЕУ підписав меморандум про співпрацю з підприємствами аквакультури Миколаївщини та Одеси

Відбулося підписання тристороннього меморандуму про співробітництво і договору проведення програми досліджень по визначенню ефективності вітчизняних кормів (FISHERY TECH DEEPDINE) для осетрових видів риб між Херсонським державним аграрно-економічним університетом (Херсон),  ТОВ «Одеський осетринницький комплекс ” та  заводом  компанії Fishery Tech (ТОВ “ФІШЕРІ ТЕХ” Миколаївська область), – повідомили в Херсонському державному аграрно-економічному університеті.

Програма передбачає розв’язання конкретних задач визначення ефективності кормів (FISHERY TECH DEEPDINE) для осетрових видів риб, які вирощуються в аквакультурних господарствах.

“Задачі по визначенню ефективності кормів для осетрових видів риб включатимуть комплекс наукових досліджень,  які орієнтовані на визначення рибничо-біологічних показників вирощування осетрових, фізичних особливостей кормів, вплив на гідрохімічний режим, морфологічні особливості, фізіолого-імунологічний стан організму, мікроанатомічну будову органів і тканин риб. Результати досліджень матимуть показники, які слугуватимуть основою для оптимізації і удосконалення рецептури кормів за кількісними та якісними параметрами з урахуванням вікових особливостей”, – зазначили  у виші.
Це підписання дасть можливість для здобутття практичних навичок студентам вишу, які навчаються на факультеті водних ресурсів та природокористування ХДАЕУ запрошує на навчання.
Контакти приймальної комісії
Юридична адреса: 73006, м. Херсон, вул. Стрітенська, 23
Фактична адреса: 25031, м. Кропивницький, Кіровоградська область, просп. Університетський, 5/2
Контакти:
+38(050) 571-19-13
+38(095) 597-47-97

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН