Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На Миколаївщині посадовці лісової служби сприяли незаконній вирубці дерев

Служба безпеки України задокументувала факти незаконної вирубки великих обсягів деревини на території Державного підприємства «Вознесенське лісове господарство».

За попередніми даними слідства, протиправну діяльність організували двоє посадовців лісгоспу та керівники афілійованих комерційних структур. Ділки незаконно вирубували дерева цінних порід та вивозили їх з території держпідприємства для збуту без відповідних дозвільних документів.

Встановлено, що для нелегальної реалізації чергової партії лісосировини зловмисники підготували 60 кубічних метрів акації.

У межах кримінального провадження за ч. 2 ст. 364 (зловживання владою або службовим становищем) Кримінального кодексу України тривають обшуки в адміністративних приміщеннях лісгоспу і його структурного підрозділу, а також за адресами проживання учасників оборудок та у місцях зберігання вирубаної деревини.

Встановлюється точна сума завданих державі збитків через протиправну діяльність.

Заходи із документування фактів правопорушень проводились спільно зі слідчими Територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованим у Миколаєві, під процесуальним керівництвом Миколаївської обласної прокуратури.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН