Херсонщина – баштанний край та столиця кавунів! Саме на Херсонщині вирощується близько 75% всіх українських кавунів. Але для споживачів постійно існує загроза натрапити на небезпечний кавун.
Страшні слова «нітрати», «нітрити», «пестициди» та історії про отруєння кавунами чи динями можуть налякати споживачів та зірвати довіру до фермерів-виробників.
Мета проекту «Безпечні кавуни» – донести правдиву інформацію про якість баштанної продукції та як правила самозахисту споживачів.
По-перше, нам необхідні Ваші відповіді. Це займе 5 хвилин Вашого часу, але допоможе стати споживачам більш свідомими та обізнаними.
Будь ласка, пройдіть опитування тут: https://forms.gle/7GTm6jvi8hsmvcjXA
По-друге, ми будемо робити цикл порад щодо безпечності Херсонських баштанних, тож слідкуйте за новинами.
- Як відрізнити небезпечний кавун та не отруїтися?
- Які документи треба вимагати у продавця, аби убезпечити себе від лиха?
- Чи правда, що дині більш небезпечні, ніж кавуни?
- Я знаю метод, як відрізнити нітратний кавун, але не знаю, чи правда це?
- Хто, де і як, насправді, зможе захистити споживача?
Всі ці питання буде розкривати проект «Безпечні кавуни», який реалізовується на Херсонщині ГО «Феномен UA» за підтримки Чеського проекту «Шлях ініціативи» http://ru.cestainiciativy.cz/
Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter
Схожі публікації:
- Уродили знамениті херсонські кавуни: Коли достигнуть та скільки коштуватимуть
- Наступного тижня першу партію херcoнcьких кавунів експортують у Пoльщу
- На Херсонщині вирощують різнокольорові кавуни (відео)
- На Херсонщині фермерка вирощує різнокольорові кавуни
- Херсонські органічні кавуни постачатимуть у Великобританію