Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Новій Каховці виступить Національний хор імені Верьовки

66 виконавців Національного академічного українського народного хору імені Григорія Верьовки презентували херсонцям та гостям міста святкову концертну програму до державних свят.

Увесь концерт був сповнений оригінальним виконанням фольклорних композицій в поєднанні із сучасними прийомами аранжування. Зокрема, в програмі були й танцювальні номери, що відтворюють хореографію етносів, які проживають на території України.

Легендарний народний хор – найбільший український професійний хоровий колектив. Вони поширюють світом українську народну пісню та українське музичне мистецтво.

За час свого існування хор побував майже в усіх куточках України, а виступи колективу щоразу мають шалений успіх.

У його програмах – історичні думи, козацькі та чумацькі пісні і танці, жартівливі хорові сценки, родинно-побутова, обрядова лірика. Хор включає також у свої концерти пісенні скарби багатьох народів світу. Органічними для колективу стали й оригінальні композиції, в яких музика, спів і танець виступають триєдиним компонентом.

Сьогодні, 24 серпня о 18.00 хор виступить на Центральній площі Нової Каховки.

Нагадаємо, хор Верьовки потрапив у скандал через участь у пародії “Кварталу 95” на пісню “Горіла сосна”, де висміювалась пожежа у будинку ексголови Національного банку України Валерії Гонтаревої.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН