Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Запоріжжі дитину травмувала пляжна сонцезахисна конструкція

16 липня до обласної дитячої клінічної лікарні доправили 6-річного хлопчика з подряпинами живота та передпліччя. Згодом поліцейські встановили: дитина травмувалася на Центральному пляжі внаслідок падіння металевого “грибка”.

16 липня, о 18:16, до Вознесенівського відділення поліції ГУ НП в Запорізькій області надійшло повідомлення з місцевої лікарні про те, що до них доправили 6-річного хлопчика з тілесними ушкодженнями. У медичному закладі лікарі діагностували у дитини подряпини живота та передпліччя.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група відділення поліції та співробітники ювенальної превенції. Мати хлопчика пояснила, що під час гри на Центральному пляжі інша дитина залізла на металевий “грибок”, котрий під вагою почав нахилятися та зламався в основі кріплення. Під час падіння металеве обладнання зачепило її сина, спричинивши травми.

“Дитина надійшла до нас, до травмпункту. Її оглянув ортопед, педіатр та хірург. Патологій не виявлено. І дитину відпустили додому”, – каже директор Запорізької обласної клінічної дитячої лікарні Юрій Борзенко.

Слідчими Вознесенівського відділення поліції відкрито кримінальне провадження за ст. 367 Кримінального кодексу України щодо одного з комунальних підприємств міста.

Суспільне

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН