Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Начальниця Милівської громади Любов Мінько представила звіт про використання бюджетних коштів за цей рік

У Бериславському районі пройшло чергове засідання робочої групи “Прозорість і підзвітність”. Робочою групою заслухано Любов Мінько, начальниці Милівської сільської військової адміністрації зі звітом про використання бюджетних коштів за 9 місяців 2024 року, – про це повідомив Володимир Літвінов, начальник Бериславської РВА.

Під час засідання розглянули звіт з питань:

Закупівлі товарів, робіт і послуг та використання бюджетних коштів на виконання бюджетних програм за 9 місяців 2024 року Милівською територіальною громадою.

Використання станом на 01 жовтня 2024 року Милівською територіальною громадою залишків коштів загального та спеціального фондів місцевого бюджету, які утворилися на кінець 2023 року. Так, на закупівлю товарів, робіт та послуг, що здійснювались з бюджету громади за січень-вересень 2024 року профінансовано  – 11 446,47 тис гривень. Місцеві програми громади профінансовані відповідно до їх заходів, а саме:

Програма соціального захисту жителів громади, які опинилися у скрутному становищі внаслідок непередбачених обставин – 210,00 тис грн, а саме: – одноразова матеріальна допомога на лікування – 135,00 тис грн; – одноразова матеріальна допомога на лікування у зв’язку з пораненням, одержаним у період військової агресії російської федерації проти України – 55,00 тис грн; – одноразова матеріальна допомога у зв’язку зі смертю члена родини, який (яка) загинув (загинула) під час обстрілів на території де велися/ведуться бойові дії у період військової агресії російської федерації проти України після 24 лютого 2022 року – 20,00 тис грн.

Програма поховання загиблих, невідомих та безрідних громадян, внаслідок збройної агресії російської федерації – 22,00 тис грн.

Програма підтримки ветеранів війни, військовослужбовців та членів їх сімей, членів сімей загиблих (померлих) ветеранів війни, Захисників та Захисниць України, які зареєстровані та проживають на території громади – 40,00 тис грн. Виплачена одноразова допомога ветеранам війни, військовослужбовцям або учасникам бойових дій на лікування (реабілітацію) внаслідок поранення, контузії, каліцтва, потерпілих внаслідок російської агресії та війни в Україні, які зареєстровані та проживають на території громади.

Програма цивільного захисту Милівської сільської територіальної громади – 8,05 тис грн.

Програма відновлення та підтримки Комунального некомерційного підприємства «Качкарівський центр первинної медико-санітарної допомоги» Милівської сільської ради – 1 400,86 тис. грн.

Програма фінансової підтримки комунальних підприємств (Комунальне підприємство «Прогрес-АС», Комунальне підприємство «Милове», Комунальне підприємство «Дружба») – 1 454,04 тис грн.

Програма відновлення житлово-комунального господарства Милівської сільської ради – 2 742,13 тис грн. \

Програма забезпечення діяльності місцевої пожежної охорони – 619,22 тис грн.

Програма попередження та ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій та стихійного лиха – 734,63 тис грн.

Програма підтримки Збройних Сил України та підрозділів територіальної оборони – 7 500,00 тис грн.

Програма соціально-економічного та культурного розвитку Милівської сільської територіальної громади – 604,08 тис грн. Програма забезпечення оборонних заходів Милівської сільської територіальної громади – 3 080,00 тис грн.

Робочою групою звіти прийнято до відома. Наголошено на дотриманні прозорості при здійсненні закупівель та постійному контролі спрямування і ефективність використання залишків коштів загального та спеціального фондів бюджету громади, які утворилися на кінець 2023 року.

Фото – з Милівської громади.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН