Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Науковці ХНТУ взяли участь у міжнародному заході щодо підготовки кадрів для повоєнної відбудови економіки України

 Аспіранти спеціальності 051 «Економіка» разом з доцентом кафедри Економіки, підприємництва та економічної безпеки Наталією Олійник взяли участь у ХVІІІ Всеукраїнському круглому столі «Якість підготовки менеджерів: принципи, технології, перспективи», долучившись до обговорення ключової тематичної онлайн-панелі «Використання генеративного штучного інтелекту в навчанні, наукових дослідженнях та менеджменті: потенціал та ризики», – повідомляє пресцентр ХНТУ.
В обговоренні тематики круглого столу, який пройшов під гаслом «Якісна освіта – передумова нашої перемоги та успішного бізнесу!», взяли участь представники урядових і громадських організацій, представники бізнесу закладів вищої освіти України, Європи і США.


Під час круглого столу обговорювались питання підготовки талантів для повоєнної відбудови України, міжнародних трендів HR-менеджменту та тенденцій у формуванні бренду роботодавця в Україні у воєнний час.

Учасники активно дискутували щодо інноваційного розвитку освітніх компаній в умовах міжнародної співпраці та разом з колегами з інших навчальних закладів шукали шляхи підвищення ефективності освітнього процесу та забезпечення високих стандартів підготовки фахівців.


По закінченню дискусії було підбито підсумки та підготовлено резолюцію, а учасники круглого столу  отримали сертифікати.
Возможно, это изображение текст
 Дивіться відео, як проходив відзначення 65-річниці заснування ХНТУ:

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН