Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Берегову смугу водойм Херсонщини заміновано з метою запобігання висадки ворожого десанту, – рибпатруль

Під час відпрацювання рибоохоронним патрулем 16 та 17 жовтня  річки Інгулець в адміністративних межах с В.Олександрівка Бериславського району та с Дар’ївка Херсонського району було зафіксовано 2 факти незаконного вилову водних біоресурсів. Так, громадяни здійснили вилов 15 екз. водних біоресурсів, такі як: карась сріблястий, щука, окунь, рак, молодь головня мисиновими сітками з берега. Збитки, які своїми діями завдали зловмисники, склали 30 532 грн, – повідомляє пресслужба Херсоського рибоохоронного патруля.

За даними фактами правопорушення складені протоколи про адміністративне правопорушення за ч. 4 ст. 85 КУпАП, заборонені знаряддя лову та риба вилучено рибпатрульними до рішення суду.


“З метою цілодобового контролю та запобігання висадки ворожого десанту берегову смугу водойм Херсонської області було заміновано. Місця, де знаходяться міни, вибухові пристрої та боєприпаси можуть бути непомітними. Тому головна рекомендація для всіх громадян полягає в необхідності максимально уникати потенційно небезпечної території! Жодна риба не варта Вашого життя!”, – повідомляє пресслужба Херсонського  рибоохоронного патруля.
Херсонський рибоохоронний патруль продовжує виконувати свої обов’язки в умовах воєнного стану та закликає всіх громадян бути обачними та відповідальними. Якщо Ви стали свідком правопорушення – прохання повідомити про це за номером телефону «гарячої лінії» (0️⃣5️⃣0️⃣) 0️⃣1️⃣2️⃣3️⃣5️⃣7️⃣3️⃣.

Дивіться відео, як виглядають  прибережні вулиці Херсона:

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН