Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Проректорка ХДУ Вероніка Денисенко провела зустріч зі студентським парламентом

У Херсонському державному університеті відбулася зустріч проректорки з міжнародної, соціально-гуманітарної та науково-педагогічної роботи Вероніки Денисенко з представниками студентського парламенту, – повідомляє  пресцентр ХДУ.

До зустрічі долучилися представники факультетів, а також фахівці гуманітарного відділу.

Вероніка Денисенко зазначила:

“Я думаю, що серед вас якраз ті активні представники факультетів, лідери, які хочуть брати участь у заходах, представляти університет на різноманітних конкурсах, брати участь у міжнародних проєктах. Я певна, що ми зможемо знайти точки дотику, аби допомагати один одному та представляти наш університет”.

Надалі учасники зустрічі обговорили важливість долучення студентів до університетських заходів не лише в цифровому просторі, а наживо в івано-франківському офісі. Адже, як наголосила проректорка, офіс ХДУ в Івано-Франківську завжди відкритий для студентства.

Також торкнулися питаннящодо проведення 107-ї річниці від дня заснування Херсонського державного університету, а також інших університетських заходів. Зокрема студенти озвучили декілька власних ініціатив та пропозицій.

Дивіться відео на ютуб-каналі інформаційного видання “Український  південь”:

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН