Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Херсонець втратив 33 тисячі гривень при оформленні фінансової допомоги, – поліція

Про це повідомили в Поліції Херсона.
  Хителі прифронтовї Херсонщини продовжують потрапляти на гачок аферистів, які  в різний спосіб через  онлайн платформи викрадають кошти з банківських карток.
Житель обласного центру отримав sms-повідомлення, з пропозицією оформлення фінансової допомоги від міжнародної організації. Він перейшов за вказаним посиланням, де після реєстрації та підтвердження з його рахунку зникло понад 33000 гривень.
 У поліції прокоментували цей випадок.
“Після отримання повідомлень про грошові виплати спочатку перевірте інформацію через офіційні представництва організацій, ні в якому разі не переходите за невідомими посиланнями”, – повідомили в Поліції Херсонщини.
А ось херсонка стала жертвою зловмисників  втратила 7000 гривень під час продажу велосипеду на платформі онлайн-оголошень. Велосипед вона відправила за адресою, а грощей не отримала.
 Під час онлайн-шопінгу обирайте лише післясплату, якщо не впевнені у чесності покупця або продавця. Шахраї відправляють жертвам посилання на фішинговий сайт, який візуально копіює платіжну сторінку платформи онлайн-оголошень та її дуже важко відрізнити від справжньої”, – повідомили в поліції.
 Дивіться відео на ютуб-каналі інформцаійного видання “Український Південь”: розповідь новокаховчанки- директорки школи  про російський  полон:

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН