Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

До Бериславського коледжу ХДУ вступила рекордна кількість студентів за роки великої війни

У відокремлених структурних підрозділах Херсонського державного університету – Бериславському фаховому педагогічному коледжі імені В.Ф. Беньковського та Генічеському фаховому коледжі – поступово підбивають підсумки вступної кампанії-2024, – повідомляє пресцентр ХДУ.

У відокремлених структурних підрозділах Херсонського державного університету – Бериславському фаховому педагогічному коледжі імені В.Ф. Беньковського та Генічеському фаховому коледжі – поступово підбивають підсумки вступної кампанії-2024.

Зазначимо, що обидва коледжі демонструють позитивну динаміку щодо збільшення кількості вступників за роки від початку повномасштабного вторгнення. Про це доповіли керівники закладів під час засідання ректорату.

“Наразі контингент Бериславського фахового педагогічного коледжу становить 164 студенти. Цьогоріч до нас вступили 92 особи, з них 57 – на бюджетну форму навчання”, – прокоментував Юрій Юрчук, очільник Бериславського фахового педагогічного коледжу імені В.Ф. Беньковського.

Зазначимо, що це найбільша кількість вступників за останні роки.

Керівник Генічеського фахового коледжу Ігор Головченко доповів, що до закладу цьогоріч вступило 18 осіб, що також показує динаміку щодо зростання контингенту. Всі студенти вступили на бюджет.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН