Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Російські військові у відділенні поліції Нової Каховки влаштували катівню (відео)

Відділом розслідування злочинів, учинених в умовах збройного конфлікту, слідчого управління Головного управління Національної поліції в Херсонській області розслідується злочин, учинений військовими рф.

військовослужбовці рф захопили адміністративну будівлю Каховського районного відділу поліції, за адресою: м. Нова Каховка, пр-т Дніпровський,24, де облаштували катівню в якій утримують цивільних осіб.

“Поліцією вживаються заходи з встановлення потерпілих та свідків злочину, ідентифікації військових рф, причетних до функціонування катівні. Ми, насамперед,піклуємся про забезпечення безпеки осіб від яких надходить інформація, у звʼязку з чим просимо повідомляти про відомі обставини вчинення злочину, лише у тому випадку, якщо Ви перебуваєте в безпеці та Вам нічого не загрожує.  Для надання інформації, просимо звертатися @Warcrimes_Police_KhS_UA_bot“, – зазначили в Поліції Херсолнщини.

Дивіться відео, в якому директорка Новокаховського  ліцею розповіла про викрадення і утримання  російськими військовими в 2022 році, а також в яких умовах перебувала в Новокахлвському відділу поліції:

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН