Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Жителі Херсонщини перерахували понад 3 млрд гривень податку на доходи фізичних осіб

За 9 місяців 2024 року з офіційних доходів платників Херсонської області до бюджетів усіх рівнів сплачено 3045,4 млн гривень податку на доходи фізичних осіб. Про це повідомив в. о. начальника Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі Сергій Олефіренко.

Із загальної суми сплачених податків до державного бюджету спрямовано 1935,1 млн гривень ПДФО, до місцевих бюджетів області – 1110,31 млн гривень.

Податок на доходи фізичних осіб є ключовим у формуванні бюджетів усіх рівнів. Так, доля податку в загальній сумі надходжень до зведеного бюджету та місцевих бюджетів сягає 73%.

Головне управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі нагадує, що інформація про актуальні реквізити рахунків для сплати податкових платежів та єдиного внеску розміщена в електронному кабінеті платників, на субсайті відомства у рубриці «Рахунки для сплати платежів» (http://if.tax.gov.ua/media-ark/news-ark/645153.html), в Центрах обслуговування платників.

Також дивіться в нашому телеграм-каналі, як на окупованому  лівобережжі Херсонщини ЗСУ знищує ворожу техніку. На відео показано, як знищено БМ-27 “Ураган”-  реактивну систему залпового вогню, а також російський комплекс радіоелетронної розвідки, – зазначено  у відео Сил оборони півдня України.

Видовищне знищення техніки показано у відео в нашому телеграм-каналі:

https://t.me/ukrpivden/27161

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН