Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Житель Херсонщини займається виробництвом дронів та програмуванням РЕБ-систем

Житель Херсонщини збирає дрони та розробляє нові технології. Під позивним «Япончик» він займається налаштуванням дронів та разом з пілотами розробляє нові технології для більш ефективного знищення ворога. — Росіяни – серйозний противник, який постійно вдосконалюється. Потрібно не тільки встигати за ними, а й випереджати!, – говорить “Япончик”. Історію захисника з Козацького читайте на сайті інформаційного видання “Український Південь”.

Після деокупації Михайло поїхав до сестри на Хмельниччину, де спочатку намагався знайти роботу, але врешті приєднався до волонтерів, які попросили його збирати та ремонтувати дрони. Пройшовши курс з ремонту, збірки та програмування безпілотників та РЕБ систем, Михайло знайшов своє нове покликання. Його навички з цивільного життя стали надзвичайно корисними.



Декілька місяців їх команда працювала із підрозділами БпЛА нашої бригади. «Виявилося я ще бувши цивільною людиною допомагав своїм побратимам, а після зміни законодавства командир підрозділу покликав мене до хлопців, пообіцявши посаду за напрямком», – розповідає Михайло. Тепер під позивним «Япончик» він займається налаштуванням дронів та разом з пілотами розробляє нові технології для більш ефективного знищення ворога.
«Росіяни – серйозний противник, який постійно вдосконалюється. Потрібно не тільки встигати за ними, а й випереджати!» Про майбутнє після війни Михайло не думає, адже головне – жити сьогодні, щоб забезпечити завтра.

https://t.me/ukrpivden/26668

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН