Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Високопіллі відбулися урочистості до другої річниці звільнення населеного пункту від російських загарбників (відео)

Два роки тому, 4 вересня 2022 року, сталася знакова подія – звільнення українського села Високопілля на Херсонщині , яке було під окупацією російських військ протягом шести місяців. Це невелике село, розташоване в Херсонській області, стало одним із символів опору українського народу в боротьбі за свою незалежність та територіальну цілісність.

Дивіться відео з перших днів визволення Високопілля на Херсонщині:

 

Звільнення Високопілля стало можливим завдяки успішним діям Збройних сил України, які продемонстрували високу ефективність у проведенні військових операцій. Це було важливе досягнення, яке допомогло змінити хід подій на південному фронті, послабивши позиції ворога.

Операція зі звільнення села була складною та ризикованою, адже ворог створив серйозні укріплення та мінні поля. Однак українські воїни, завдяки своїй відвазі та професіоналізму, змогли прорвати оборону противника, змусивши його відступити.

Звільнення Високопілля мало величезне значення не лише з військової, а й з моральної точки зору. Ця перемога підняла бойовий дух українських військових і мирних жителів, а також показала всьому світу, що Україна готова боротися за кожен клаптик своєї землі.

Сьогодні Високопілля поступово відновлюється після окупації. Місцеві жителі повертаються до своїх домівок, відновлюють господарства та інфраструктуру. Важливо пам’ятати про тих, хто віддав своє життя за свободу цього села, і про героїзм українських воїнів, які продовжують захищати свою Батьківщину.

Звільнення Високопілля є яскравим прикладом того, як народ, об’єднаний спільною метою, може подолати будь-які труднощі та досягти перемоги. Ця подія назавжди залишиться в історії України як символ незламності та віри в краще майбутнє.

Дивіться відео  з урочистостей, які відбулися до другої  річниці визволення Високопілля Херсонщини:

 

Відео – Херсонська ОВА.

Цього дня вшанували воїнів, які загинули  в боях визволення цього населеного пункту.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН