Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Переселенці з Херсонщини в Києві отримали медичну допомогу від організації FRIDA Ukraine

Минулої неділі на територіі Херсонського обласного гуманітарного хабу в м.Києві “Вільні разом” майже 60 переселенців з Херсонської області, які знайшли тимчасовий прихисток в Києві та Київській області, мали можливість отримати висококвалифіковану медичну допомогу від класних професіоналів – лікарів некомерційної благодійної організації «FRIDA Ukraine», – повідомляється в телеграм-каналі хабу.


Це команда ізраїльських та українських медичних волонтерів, які допомагають тисячам українців, постраждалим від війни. Загалом було надано 217 лікарських консультацій та біля 200 медичних послуг. Серед них: ультразвукові дослідження, ехокардіографії, вимірювання рівня глюкози, та інші.

“Від всіх переселенців з Херсонщини висловлюємо щиру подяку всім лікарям, хто знайшов час в своєму щільному графіку і приєднався до цієї команди. Ми, ті, хто втратив майже все, роботу, житло, друзів, родичів, минуле життя та шанс на безтурботне майбутнє, можемо гідно оцінити та бути вдячними кожному, хто протягнув нам руку допомоги, підставив плече або прикрив спино. Дякуємо вам за все!”, – зазачили  в хабі.

✅Задля виявлення потреб переселенців Херсонської області, які тимчасово проживають в м.Києві та Київської області, в консультаціях медичних спеціалістів створено гугл-форму⬇️  https://forms.gle/EkTYU5uHx6biugpL9

Дивіться відео на ютуб-каналі інформаційного видання “Український південь”:

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН

СУСПІЛЬСТВО