Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На працівників Херсонводоканалу окупанти двічі скинули вибухівку з дрона, – міськрада

Попри небезпеку та обстріли, ремонтні бригади Херсонського водоканалу продовжують відновлювати водопостачання та контролювати функціонування системи водовідведення у всіх районах міста. У зв’язку зі збільшенням кількості ворожих атак, відключеннями електроенергії збільшилась кількість аварій на мережах водопостачання.


Частіше виникають аварії на каналізаційних колекторах та водогонах і виходить з ладу насосне обладнання. Працівники водоканалу роблять все можливе, щоб забезпечити херсонців послугами водопостачання та водовідведення.


“Сьогодні було ліквідовано аварійну ситуацію та замінено 5 м водогону у Антонівці. Після відновлення водопостачання поряд із місцем ремонту виник новий витік, на якому комунальники не змогли завершити роботи у зв’язку з підвищеною активністю ворожих дронів, які двічі скидали вибухівку на наших працівників”, – зазначив Роман Мрочко, начальник Херсонської МВА.

Поряд із місцем роботи бригади Херсонводоканалу в мкрн ХБК було скинуто вибухівку на цивільну автівку, що змусило працівників водоканалу також залишити ремонтні роботи незавершеними. Після нічного відключення електроенергії по місту виникло ще 5 аварійних ситуацій, ліквідація яких ускладнена напруженою безпековою ситуацією.

“Просимо жителів міста з розумінням ставитись до нашої роботи, яка триває у надскладних умовах прифронтового Херсона, в зоні інтенсивних обстрілів. Запевняємо вас, що ми робимо все від нас залежне для вашого добробуту, але життя і здоров’я наших працівників для нас важливіші. Працюємо для нашого Херсона. Працюємо для наших людей”, – додав Роман Мрочко.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН