Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Проректорка ХДУ Алла Цапів перебувала на стажуванні в Угорщині

Про це повідомив Олександр Співаковський, ректор ХДУ.
Проректорка Херсонського державного університету, професорка  Алла Цапів з 14 по 19 липня перебувала на стажуванні для викладачів англійської мови в межах програми від Regional English Language Office при U.S. Embassy Kyiv, TESOL Hungary, TESOL Ukraine, та the U.S. Embassy Budapest у місті Шіофок, Угорщина (Siófok, Hungary).

“Постійне вдосконалення заради кращих результатів для себе та рідного університету Тема стажування: «Storytelling with a Purpose». Програма включала семінари, воркшопи, присвячені інтеграції методики створення наративів у викладанні англійської як іноземної мови для здобувачів освіти різних рівнів. Зокрема, фокус було зроблено на створенні цифрових і мультимодальних наративів, розвитку творчого усного та письмового мовлення, удосконаленні соціальних навичок, використанні сучасних цифрових додатків і програм для викладання”, – зазначив Олександр Співаковський.
Тренінги проводили викладачі із США, Угорщини та України.

«Дуже важливо використовувати якісний контент для викладання мови, сучасні технології і цифрові платформи, а також методики наративізації для розвитку креативного мислення здобувачів освіти. Викладання має бути професійним і комфортним, адже англійська мова набуває особливої значущості у світі і відкриває багато можливостей для викладачів і здобувачів освіти», – поділилася враженнями Алла Олексіївна та висловила слова вдячності
Jen MacArthur, Regional English Language Officer, U.S. Embassy Kyiv, Olena Ilienko, President, TESOL Ukraine, János Ujlaki, President, TESOL Hungary за можливість долучитись до тренінгів і навчання, тренерам Lori Edmonds (the USA), Laszlo Katona (Hungary), Tetiana Konovalenko (Ukraine) за ідеї, мотивацію і професіоналізм, а також головному організатору Barbara K. Horváth (TESOL Hungary).
Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН