Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Херсон відвідали представники міжнародного фонду із Нідерландів

 З робочим візито у Херсоні перебували  представники Міжнародного Нідерландского фонду LifeLine Україна – засновник Йерун Кеттинг та керівник Воутер Холланде, – повідомили в Херсоснькій міській раді.


Разом з працівниками управління охорони здоров’я Херсонської міської ради гості відвідали наші медичні заклади, аби на власні очі побачити роботу персоналу та обговорити можливі проблемні питання.
Під час зустрічі приділили увагу наданню гуманітарної допомоги. А саме: поточному ремонту рентген кабінету та приміщення перинатального центру, закупівлі генератора для підземної лікарні та іншім напрямкам.


Слід зазначити: Херсонська міська військова адміністрація співпрацює з фондом вже більше року. За цей період наші міжнародні партнери облаштували укриття в стоматполіклініці, передали автівку «мобільна стоматологія», яка працює на благо громади та області.


Окрім цього, представники фонду вже передали будівельні матеріалами для усунення пошкоджень після ворожих обстрілів армією рф, одяг, гігієнічні набори, питну воду тощо.

Ми вдячні всім благодійникам за надану підтримку, – зазначили в Херсонській міській раді.
.
Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН