Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Херсонська державна морська академія розвиває міжнародні стосунки із університетом Великої Британії

Херсонська державна морська академія успішно розвиває міжнародні відносини. Це важлива для створення умов якісної освіти вихванців закладу. У академії повідомили, як продовжується співпраця з Університетом Плімуту, що у Великій Британії.
“Робоча група програми подвійних дипломів від Херсонської державної морської академії зустрілася з заступником керівника Школи Механічної Інженерії університету Плімуту (Великобританія), доктором технічних наук Ming DAY. В ході зустрічей були обговорені нагальні питання та шляхи їх вирішення”, – зазначила пресслужба академії.


Нагадаємо, що 2 роки тому 28-го червня 2022 року з метою налагодження співпраці з Британськими університетами та за сприянням Cormack Consultancy Group, було підписано договір про співпрацю між ХДМА та Університетом Плімуту (м. Плімут, Велика Британія).


Також зазначимо, що Plymouth University — п’ятий за величиною навчальний заклад Великої Британії, якому вже понад 150 років. Тут навчаються понад 23 тисячі студентів. Університет має один із найбільш модернізованих кампусів у країні, і постійно займає провідні позиції у рейтингах. Тут можна отримати якісну підготовку за такими напрямами, як електроніка, соціологія, туризм та судноводіння.
Дивіться відео, як проходив День відкритих девей У Херсонській  державній морській академії.

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН