Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Херсоні міська влада зустрілася з головами ОСББ Корабельного району

Представники Херсонської міської ради зустрілися з головами ОСББ та жителями Корабельного району міста. На початку зустрічі містяни подякували  працівникам водоканалу та висловили слова вдячності на адресу “Парків Херсона”. Про захід повідомили в Херсонській раді. 
Також під час зустрічі говорили про захисні споруди. Голови ОСББ просять пришвидшити початок ремонту у підвальних приміщеннях, які визнані найпростішими укриттями. Є певні побажання до проведення робіт, ми їх обов’язково врахуємо.
“На кожній зустрічі звучить важливе питання відключення від централізованого опалення. Наша амбітна мета — перевести все місто на автономне або індивідуальне опалення. Наразі реалізується пілотний проєкт з побудови мінікотельні у Шуменському мікрорайоні. Шукаємо і альтернативні варіанти. Гостро стоїть питання транспортного сполучення на Житлоселищі. Пообіцяв, що за пару тижнів тут запрацює автобус. Про графік руху та маршрут повідомимо додатково. На жаль, тролейбусний рух відновити зараз не вийде, бо через обстріли суттєво пошкоджена контактна лінія.”, – повідомив Роман Мрочко, начальник Херсонської МВА.
Нині комунальні підприємства  Херсона  працюють в складних, небезпечних умовах, відчувають гострий дефіцит кадрів. Тому Роман Мрочко принагідно запропонував працевлаштування всім охочим спеціалістам.
Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН