Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Українська федерація «Спорт заради розвитку» відзначила колектив Херсонської державної морської академії

Про це повідомили в ХДМА.
Масштабні заходи, що організовані Українською федерацією «Спорт заради розвитку» – Національна руханка в вишиванках «Дякуємо ЗСУ» та “Цікава фізкультура” 2.0 – стали справжнім святом єднання та активності і для викладачів й студентів Херсонської державної морської академії. Учасники руханки в вишиванках не лише продемонстрували свою любов до України та підтримку ЗСУ, але й отримали заряд позитиву та енергії.

“Цікава фізкультура” 2.0 також стала для курсантів ХДМА чудовою можливістю поєднати фізичні вправи з цікавими та нестандартними форматами. Цей проєкт сприяв популяризації здорового способу життя та залучив до спортивних занять нових учасників.


Напередодні, в ході розширеного онлайн-засідання органів студентського самоврядування Херсонської державної морської академії та її структурних підрозділів, проректор з навчально-виховної роботи ХДМА Олександр ШУМЕЙ, вручив нагороди від Української федерації «Спорт заради розвитку» (Наказ №51 від 16.05.2024 року) за участь у Національній руханці в вишиванках «Дякуємо ЗСУ» до Міжнародного дня вишиванки у рамках Національного проєкту «Цікава Фізкультура-2.0 Перезавантаження» 15-ти курсантам академії та коледжу.


Наразі свої Сертифікати про участь отримали і викладачі ХДМА – учасники Національної руханки у вишиванках «Дякуємо ЗСУ», яка відбулася 16 травня 2024 року.
Почесні грамоти, дипломи, подяки та сертифікати – це чудова пам’ятка про цю знаменну подію, яка об’єднала українців та міжнародну спільноту в їх підтримці ЗСУ та незламного українського народу.
 Джерело – ХДМА.
Віримо у Перемогу!
Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН