Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Жителі деокупованих населених пунктів Херсонщини банківські послуги отримуватимуть через мобільний банкомат

Клієнти ПриватБанку у прифронтових регіонах зможуть отримувати банківські послуги за допомогою мобільного банкомату, – про це повідомляє пресслужба Приватбанка.

ПриватБанк стартував проект унікального в Україні мобільного банкомату, який буде обслуговувати клієнтів там, де немає доступу до банківської інфраструктури та навіть в умовах відсутності електрики та зв’язку.

Як повідомив член правління ПриватБанку з питань роздрібного бізнесу Дмитро Мусієнко, окрім видачі готівки, ресайкл модель банкомату дозволяє отримувати майже всі доступні банківські послуги – від платежів та переказів до оформлення депозитів, погашення кредитів, страхування тощо. Фахівці банку, що працюватимуть з мобільним банкоматом, завжди допоможуть клієнтам здійснити необхідні послуги.

«Нашим головним пріоритетом є впровадження стратегії безбар’єрності, і новий мобільний банкомат ПриватБанку має усе необхідне для надання банківських послуг там, де не працює жоден інший банк – насамперед для мешканців прифронтових регіонів, – відзначає Дмитро Мусієнко. – Наші клієнти безпечно та в зручному, наскільки це можливо, форматі зможуть отримувати зарплатню, соціальні виплати, перекази, депозити та інше».

“Мобільний банкомат на базі інкасаторського авто обладнано за сучасними стандартами безпеки клієнтів та співробітників банку, оснащено системами захисту, комфорту та відеоспостереженням, – говорить керівник дирекції операційного обслуговування та адміністративної підтримки ПриватБанку Андрій Козловський. –  Головне – це унікальна система незалежного енергопостачання та зв’язку, що дозволяє броньованому мобільному банкомату працювати в автономному режимі майже добу”.

ПриватБанк є найбільшим державним банком України та обслуговує понад 18 мільйонів фізичних осіб, більше 870 тисяч корпоративних клієнтів та підприємців. Банк має потужну цифрову екосистему (понад 13 мільйонів осіб користуються Приват24) і розгалужену мережу, що включає понад 1100 відділень, найбільшу мережу 6500 банкоматів та 12 000 терміналів самообслуговування.

Правобережжя Херсонщини було деокуповано в листопаді 2022 року, в  багатьох селах банківські посдуги є недоступними для місецвих жителів, – від редакції.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН