Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Проєкт «BRAMA»: на захисті інформаційної безпеки

Війна ведеться не лише за територіальну цілісність. Російська пропаганда намагається проникнути в наш інформаційний простір, використовуючи беззбройні методи. Дезінформація в Інтернеті негативно впливає на свідомість людей та хід війни в цілому, тому користувачі мережі завжди мають бути обачними та вміти розпізнавати фейки та пропаганду.

Для боротьби з цими загрозами Департаментом кіберполіції спільно з волонтерами був створений проєкт «BRAMA».

 

6-го лютого 2024 року стартував новий етап реалізації ініціативи під назвою «BRAMA», яка спрямована на захист інформаційного простору від протиправного контенту та протидію поширенню дезінформації.

 

Інна Хлівна, начальник 1-го сектору управління протидії кіберзлочинам в Одеській області ДКП НП України, підкреслює: “Плануються не лише візуальні зміни, а й перегляд комунікативної стратегії, зокрема, залучення нових учасників та активізація вже існуючих”. 

Основною метою проєкту є очищення інформаційного простору від російської пропаганди, а також покращення рiвня медіаграмотності українців. Кожен учасник «BRAMA» має змогу долучитись до блокування неприйнятного контенту тa отримати необхiднi навички для виявлення тa запобігання інформаційним загрозам.

Запрошуємо всіх небайдужих громадян приєднатися до проєкту «BRAMA» (https://t.me/+iYfv2LOqxVdlZTVi) та посприяти захисту інформаційної безпеки країни. Наші ворота відчинені для тих, хто готовий долучитися до цієї важливої справи!

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН