Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На Херсонщині через російську агресію одна людина загинула та четверо поранено, серед них – поліцейський

Минулої доби війська рф обстрілювали правобережжя Херсонської області з реактивних систем залпового вогню, мінометів, артилерії, били з БпЛА. Через російську агресію одна людина загинула та четверо звернулися за медичною допомогою, серед них поліцейський.
Від ворожих атак потерпали Херсон, Антонівка, Дніпровське, Станіслав, Велетенське, Понятівка, Садове, Микільське, Олександрівка, Кізомис, Берислав, Зміївка, Новоберислав, Червоний Маяк, Тягинка, Гаврилівка, Львове та Козацьке, – повідомляє Поліція Херсонщини.
У населених пунктах пошкоджень зазнали 10 приватних та багатоквартирний будинок, 3 автомобілі й трактор.
Під артилерійським вогнем противника перебувала Зміївка, там російський снаряд вбив 57-річного чоловіка.
військові рф атакували дроном один із населених пунктів Станіславської громади. Внаслідок вибуху скинутого боєприпасу постраждав 23-річний працівник поліції, у нього уламкове поранення.
З безпілотника ворог скинув вибуховий пристрій і на Гаврилівку, легке поранення отримав 65-річний чоловік, пошкоджено трактор та автомобіль.
З БпЛА противник атакував і Червоний Маяк. Вибух пролунав біля пункту незламності, мінно-вибухову травму та поранення ноги отримав 37-річний чоловік.
Окупанти скинули вибуховий пристрій із дрона на Козацьке, травмовано 56-річного чоловіка.
У Дніпровському внаслідок ворожої атаки з БпЛА пошкоджено багатоквартирний будинок.
Під цілодобовим вогнем армії рф з лівобережжя перебували Херсон і передмістя. Вибухи лунали у всіх районах обласного центру. В результаті ворожого артобстрілу Дніпровського району пошкоджено 8 приватних будинків та автомобіль. Також постраждала житлова багатоповерхівка у центрі міста.
На місцях ворожих «прильотів» працювали слідчо-оперативні групи поліції, рятувальники та медики, які збирали речові докази, документували та ліквідували наслідки обстрілів, надавали допомогу постраждалим.
За минулу добу поліція відреагувала на 220 заяв і повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події. Відкрито 14 проваджень за ст. 438 «Порушення законів та звичаїв війни» Кримінального кодексу України.

Дивіться детальніше у відео:

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН