Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Лікарі не змогли врятувати: жителька Новокаховської громади раптово померла у Туреччині

Повідомлення про смерть  жительки Новокаховської громади Ганни Мандриці в Туречччині повідомили в Новокаховському Палаці культури: вона тривалий час очолювала Новолагерський сільський клуб.
 Некролог  виклав соцмережі і Новокаховський міський голова Володимир Коваленко.
“19 березня 2024 року раптово обірвалося життя 40-річної новокаховчанки Мандриці Ганни Олександрівни. Важко усвідомити і прийняти цю трагічну новину, до того ж, це сталося на чужині. Аня була неймовірно веселою і життєрадісною людиною! Працюючи завідуючкою  Новолагерським сільським клубом Новокаховської міської ради, вона створила в невеликому селі атмосферу творчості, забезпечила повсякденно якісну роботу всіх творчих колективів, учасниками яких була велика кількість дітей, молоді і дорослих жителів Нових Лагерів.
Ганна Олександрівна була закохана в життя, творчість, в людей, була неймовірною патріоткою рідного краю і України!Осиротіло село, страшне горе прийшло в душі рідних, друзів, до тих, хто знав і любив Аню.Нехай Господь Бог упокоїть душу померлої Мандриці Ганни Олександрівни. А всім, хто знав Аню — твердої памʼяті про цю чудову людину, що так рано відійшла в інший світ”, – зазначив Володимир Коваленко.
 Відомо, що Ганна Мандриця перед війною втратила батьків,  виїхала з окупації  до двоюрідної сестри в Туреччину, яка має намір похоронити її в Україні, в Кривому Розі.
Йшла по вулиці в Анталії втратила свідомість, її везли  до лікарні,  але не врятували.
 Ганна Мандриця булак активною членкинею Новокаховської громади на Херсонщині, активно брала участь у всіх заходах.
Новокаховська громада на лівобережжі Херсонщини перебуває в окупації з перших днів повномасштабної війни.
Підготував  – Олексій Кравчук.
Редакція висловлює співчуття рідним!
Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН