Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Родинам ДБСТ, які виїхали із зони бойових дій, надали будинки у містечку Хансена на Київщині (відео)

Про це повідомили в групі Містечко Хансена – Hansen Village.

Нові будинки в містечку  Хансена, яке знаходиться в Київській області Фастівського району Боярської громади отримали три родини  із Донецької і Запорізької областей, які були змушені виїхати через бойові дії.

Зустріла дорослих і дітей ДБСТ Ірина Дробиш,  директорка містечка.

Вона провела екскурсію їх новим  помешканням, а також  поспілкувалася з дітьми.

“Я рада вас бачити в Містечку Хансена, яке заснував американський меценат Дел Лой Хансен. Він приїде у травні, аби особисто познайомитися з вами, подарує вам велосипеди. Ви знайдете нових друзів,  тут проживає близько 300 дітей вже. Є гарна територія з облаштованими майданчиками, доріжками. Є ліс та озеро”, – зазначила Ірина Дробиш.

У кожному будинку для ДБСТ є  просторі кухні із вітальнею, місця  для навчання та відпочинку, кінотеатр в укритті та  сучасні допоміжні приміщення тощо.

“Щасливі діти – щаслива родина. Уявіть, в одному будинку будуть жити родини в яких 8-10 дітей. Це наші нові сусіди – родини ДБСТ! Вітаємо із заселенням. А ось для того, щоб такі великі родини мали змогу весело проводити час пан Делл Лой Хансен посприяв створенню ігрового простіру та навчального центру в бомбосховищі цих будинків. Дитинство – це ігри, біготня, метушня, мультики та, звичайно, навчання. І як же гарно, що такі великі родини тепер зможуть мати простір і для комфортного проживання, і для веселих розваг, і для плідного навчання! А скільки сюрпризів нас всіх ще чекає попереду? Дякуємо пану Делл Лою Хансену та всій команді Фонду “Місія Хансена в Україні”.Завдяки вам, ми живемо в найкращому Містечку!”, – написано  в групі  “Містечко Хансена”.
 Автор – А. Григор’єв.

Відео з групи в ФБ/ Містечко Хансена.

Авторка відео- Яна Матвієнко.

 

Читайте на сайті інформаційного видання “Український південь”:

На Київщині американський меценат Дел Лой Хансен будує школу в містечку для ВПО: депутати в Боярській громаді підтримали благодійника

 

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН