Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Херсонській області зафіксовано нові пошкодження електромереж, – Укренерго

Енергетики фіксують нові пошкодження електромереж у восьми прифронтових областях, – про це повідомляє пресслужба НЕК “Укренерго”.

“Через бойові дії та з інших причин на ранок без світла залишаються 386 населених пунктів. Є нові пошкодження в мережах обленерго Дніпропетровської, Донецької, Запорізької, Миколаївської, Одеської, Сумської, Харківської, Херсонської областей”, – йдеться у повідомленні.

Через технологічні порушення є знеструмлення в Донецькій, Закарпатській, Дніпропетровській, Сумській областях.

Також в компанії “Херсонобленерго” повідомили, що на мережах роботи проводять 28 бригад енергетиків – це 152 робітників та 46 одиниць техніки.

“Працюють на повітряних лініях напругою 35 кВ, 10 кВ та 0,4 кВ, які живлять населені пункти: Орлове, Велика Олександрівка, Нововоронцовка, Любимівка, Червоний Яр, м. Херсон, Чорнобаївка, Білозерка.У Херсонському районі енергетики проводили роботи на кабельних мережах напругою КЛ 10кВ, ремонтували кабель. На кількох ТП проводили огляди.
На повітряних мережах напругою ПЛ 0,4кВ проводили ремонт ліній після обстрілів.
У Бериславському районі Високопільській громаді на мережах напругою ПЛ-0,4кВ енергетики проводили заміну опор, монтаж вводу.У Нововоронцовській громаді бригади працювали на мережах напругою ПЛ-0,4кВ, проводили обрізку гілок дерев та ремонт проводів, на ТП здійснювали огляд обладнання, виміри трансформатора”, – зазначили в компанії “Херсонобленерго”.
 Читайте на сайті інформаційного видання “Український Південь”:
Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН