Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Представники Польського центру міжнародної допомоги продовжать підтримувати благодійні проєкти в Херсоні

Херсонська міська військова адміністрація продовжує співпрацю з одними із постійних представників міжнародних партнерів, а саме з Польським Центром Міжнародної Допомоги.

Нещодавно відбулася чергова зустріч з координаторами Польського Центру Міжнародної допомоги, де було обговорено низку проєктів, деякі з них були успішно впроваджені минулого року на території Херсонської міської громади.

Один з них наприкінці 2023 року повністю задовольнив потребу маломобільних людей у вигляді підгузок для дорослих, які видавалися у  трьох територіальних центрах соціального обслуговування районих у місті Херсоні рад.

“На сьогодні досягнуто домовленості та підтверджено наміри  про продовження цього проєкту поточного року. Попередньо узгоджено, що 17 000 упаковок підгузок для дорослих у другому кварталі 2024 року будуть надані територіальним центрам для підтримки маломобільного населення Херсонської міської територіальної громади. Завдячуємо Польському Центру Міжнародної Допомоги за постійну підтримку жителів  Херсонської міської територіальної громади”, – зазначили в Херсонській міській раді.

Читайте на сайті інформаційного видання “Український південь”: Бериславський медичний коледж підписав угоду про виробничу практику студентів з провідними аптечними мережами в Україні

Також дивіться відео про Херсонщину:

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН