Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Зберегти життя: у Херсоні пройшли тренінги для освітян з мінної безпеки

У рамках реалізації проєкту “Покращення доступу до послуг із захисту та психосоціальної підтримки дітей у Херсонській, Дніпропетровській та Харківській областях” для освітян та соціальних працівників нашої громади відбулись інформаційні сесії “Мінна безпека. Навчання з попередження ризиків від вибухонебезпечних предметів”.

Даний проєкт реалізується громадською організацією “Ліга соціально-відповідальних жінок” за фінансової підтримки Угорської Екуменічної Служби Допомоги (HIA-HUNGARY) та ADH (Aktion Deutschland Hilft).

Знання, які набули учасники заходів, є дуже актуальними на прифронтових територіях, особливо для нашої цільової аудиторії – соціальних працівників, вчителів та вихователів.

До роботи був залучений спеціаліст – старший майстер виробничого навчання навчально-методичних курсів з цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Херсонської області. Він розказав присутнім про основи мінної безпеки, особливості замінування Херсонської області, а також про типи вибухонебезпечних предметів та правила поводження з ними.

Учасники заходів отримали теоретичні знання про те, як треба поводитись під час інших небезпечних ситуацій – радіаційної та хімічної атак.

Спеціаліст навчив учасників тренінгу основам домедичної допомоги – розглянули види кровотеч та методи їх зупинки, вчились накладати турнікет.

З питань реалізації зазначеного проєкту можна звертатися за номерами: 05075374720507537570.

Читайте на сайті інформаційного виданння “Український південь”:

У Херсоні затримано місцеву жительку: займалась питаннями депортації населення під час окупації міста

Дивіться. як російські вйіськові обстрілюють прифронтовий Херсон:

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН