Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Під час російської атаки по Одесі загинув військовий з родиною

Фото з відкритих джерел.
“З глибоким сумом і болем повідомляємо, що внаслідок російської атаки по Одесі в ніч на 02.03.2024 року, сталася жахлива трагедія – загинув військовослужбовець Регіонального управління Сил територіальної оборони “Південь” підполковник Кравець Олег Володимирович, його дружина Тетяна, та семимісячна донька Ліза, пошуки ще двох дітей, восьмирічних Злати і девʼятирічного Сергійка продовжуються. Невимовний біль важкої втрати для рідних та близьких загиблих і всього військового колективу” – зазначено в дописі.
Олег Володимирович був вірним військовій присязі та українському народові. Пройшов горнило війни, був учасником бойових дій.
У 2000-му році з золотою медаллю закінчив Раухівську середню школу. Потім вступив до Одеського інституту Сухопутних військ та закінчив його з відзнакою.
Був заступником командира роти з морально-психологічного забезпечення у 28-ій окремій механізованій бригаді. Згодом перевівся до 93-ої окремої механізованої бригади «Холодний Яр». Навчався в Національному університеті оборони України імені Івана Черняховського. Після навчання був направлений для проходження військової служби до 56-ої окремої мотопіхотної бригади на посаду заступника командира бригади з морально-психологічного забезпечення.
“Останні роки його служби пройшли у Силах територіальної оборони Збройних Сил України.
Військовослужбовець, який був прикладом у своїй сміливості та відвазі, рішучості та стійкості, виконанні військового обов’язку з повною самовіддачею та відданості Батьківщині.
Низько схиляємо голови перед світлою пам’яттю Захисника та його родини. Висловлюємо глибокі співчуття рідним та близьким загиблих. Вічна пам’ять! Це не можливо пробачити….” , – додали в дописі.
Рекдакція висловлює співчуття близьким!
Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН