Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Сім’ям загиблих тероборонівців вручено нагороди “Орден за мужність” III ступеня

Першого березня 2022 року сумний день в пам’яті кожного херсонця. Бійці нашої бригади вийшли на нерівний бій із ворогом та віддали свої життя за волю рідної країни та міста.
З нагоди річниці сім’ям загиблих були вручені нагороди “Орден за мужність” третього ступеня, – повідомляє  пресслужба 124 окремої бригади територіальної оборони ЗСУ.
   2 роки тому тероборонівці Херсонщини  вступили в бій з російськими загарбниками, які  захоплювали  місто. 1 березня розпочигалася майже 9-місячна окупація російською армією Херсона. Бій був нерівний, загинуло багато тероборонівців, які  не мали достатньо боєкомплектів,  а дехто вперше тримав автомат.
 У соцмережі  з’явилося відео розстріляних тероборонівців  у Бузковому сквері у березні 2022 року. Його можна переглянути в телеграм-каналі інформаційного видання “Український південь”:

“Не забудемо наших братів, що віддали своє життя, вшануємо їхню пам’ять, продовжимо боротьбу та покладемо крапку в ім’я перемоги. Нехай героїчний подвиг оборонців Херсону буде для нас вічним натхненням, нехай вони завжди будуть з нами, керуючи нашими діями та захищаючи нашу країну з небес. Слава героям! Слава Україні!”, – зазначено в дописі пресслужби.
 Читайте на сайті інформаційного видання “Український південь”:
Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН