Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Вибухівка в подарунку: під Києвом загинув помічник Залужного

Поліція документує наслідки необережного поводження з боєприпасами, внаслідок якого загинув військовослужбовець.

Трагедія трапилася у житловому комплексі в с. Чайки на Київщині. Після отримання повідомлення про вибух, поліція терміново прибула на місце події. 

За попередньою інформацією, внаслідок підриву гранати загинув 39-річний військовослужбовець. Його 13-річного сина важко травмовано. Хлопець перебуває під наглядом лікарів.

Поліція працює на місці події. Розпочато кримінальне провадження за фактом загибелі людини та незаконного поводження з боєприпасами.

 Військовий, що загинув був помічником Валерія Залужного. 

 Валерій Залужний прокоментував наступне: 

Невимовний біль і важка втрата для Збройних Сил України і для мене особисто. Сьогодні за трагічних обставин у свій День народження у родинному колі загинув мій помічник і близький друг, майор Геннадій Частяков. В одному із подарунків спрацював невідомий вибуховий пристрій. У Геннадія залишилися дружина та четверо дітей. Мої глибокі співчуття родині… З початку повномасштабного вторгнення Геннадій був для мене надійним плечем, повністю присвятивши своє життя Збройним Силам України і боротьбі з російською агресією. Причини та обставини будуть встановлені в ході досудового розслідування. Вічна памʼять!

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН