Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На Херсонщині створюють ще один підрозділ пожежної охорони

Новиною поділитись на сторінці Нововоронцовської СВА:

-Розпочинаємо роботу по створенню підрозділу місцевої пожежної охорони, яка буде базуватися у селі Любимівка. Досвід минулого року показав, що влітку без оперативної роботи підрозділів ДСНС, пожежних машин, обладнання та допомоги місцевих мешканців у громаді була б катастрофічна ситуація з пожежами, які спричинялися обстрілами та посилювалися спекою у літній період.

Тому ми дуже багато уваги приділяємо наявності всього необхідного, що дозволить оперативно спрацьовувати під час пожеж. Взимку за ініціативою військової адміністрації та за допомогою благодійної організації з українсько-німецької співпраці «Feine Ukraine» ми доставили до підрозділу ДСНС у Нововоронцовці пожежну машину, а на минулому тижні ми отримали ще одну пожежну машину, яка буде виконувати свої задачі у Любимівці.

Коли стукаєш у всі двері, якісь все одно і відкриються, і на цей раз ми щиро дякуємо норвезькій організації Norsk Ukrainsk brann- og ambulansestøtte NUBAS за те, що пішли на зустріч і надали для нашої громади пожежний автомобіль Mercedes-Benz у дуже хорошому стані з потужним двигуном, який, сподіваємося, прослужить нам довгі і довгі роки. Отримання автомобіля стало можливим також завдяки активному залученню Бериславське Районне Управління ГУ ДСНС України у Херсонській області і його начальнику Володимиру Болдареву, разом з яким ми пройшли всі формальності і паперові узгодження.

Автомобіль обладнаний необхідними рукавами, раціями, пожежними костюмами і касками у достатній кількості.

З гордістю повідомляємо, що обласне керівництво ДСНС відмітило активну роботу військової адміністрації та допомогу, яку ми постійно надаємо нашим героям-пожежникам, і на минулому тижні начальника Нововоронцовської військової адміністрації відзначили подякою від начальника управління ДСНС України у Херсонській області Головного Управління ДСНС у Херсонській області Олександра Машара.

Працівники військової адміністрації разом із представником Нововоронцовського підрозділу ДСНС особисто поїхали на українсько-польський кордон та доставили машину до громади. Скоро вона попрямує у Любимівку для виконання задач. Любимо свій край, оберігаємо і захищаємо його як можемо!

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН