Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Російські військові скинули керовані авіабомби на села на Херсонщині, – поліція

російські війська продовжують підступні атаки – завдають удари по громадам Бериславського та Херсонського районів, намагаються знищити об’єкти критичної інфраструктури та завдати якомога більшої шкоди житловому сектору. Про це повідомляє поліція Херсонської області.

По населеним пунктам ворог гатив з мінометів, артилерії, реактивних систем залпового вогню, авіації та БПЛА.

російські військові завдали авіаційні удари керованими бомбами по місту Берислав, с.Миколаївка та с.Веселе. Внаслідок ворожих атак пошкоджено гуртожиток та навчальний заклад, територію заводу, адміністративну будівлю, церкву, зерносховище та будинки мирних мешканців. Деякі з цих об’єктів росіяни атакують не вперше, тож пошкодження значні.

З лівого берега Дніпра військові рф здійснили атаку з важкої артилерії по беззбройних цивільних мешканцях Херсона, цілили виключно у житлові будинки та об’єкти інфраструктури. Найбільше постраждали мікрорайон Корабел, прибережна зона та передмістя.

На місцях обстрілів працювали слідчі, вибухотехніки та криміналісти. Поліцейські проводили огляд місць подій, фахівці виявляли та вилучали уламки боєприпасів й інші докази вчинення воєнних злочинів країною-агресором.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН