Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Єврейський літній табір JSummer запрошує дітей у королівство J-Kingdom!

Літо – це час пригод і відкриттів! Для дітей це особливо важливий період, адже саме влітку вони мають змогу знайти нових друзів, познайомитися зі світом довкола себе і, звісно ж, провести час у захопливій грі. Саме тому ми запрошуємо вас і вашу дитину на літній єврейський денний табір JSummer, який уже став справжньою традицією для багатьох родин. Цьогоріч ми вирушимо до єврейського королівства “J-Kingdom” і разом із головним героєм Бен Мелехом розкриватимемо таємниці царя Шломо. 

JSummer – захопливий літній єврейський табір для дітей від 5 до 12 років! Табір триває 12 днів і є денним – ви можете приводити свою дитину вранці та забирати ввечері. Цього року всі учасники потраплять до єврейського королівства “J-Kingdom”?

Учасники потрапляють у королівство J-Kingdom і знаходять книгу легенд царя Шломо, з якої дізнаються, що тільки один спадкоємець може зійти на престол – наш головний герой, Бен Мелех. Він звертається до учасників по допомогу в розкритті таємниць царя Шломо і в поверненні життя в королівство.

У JSummer діти проходитимуть завдання, щоб пізнати мудрість різних кімнат королівства J-Kingdom. Наповнюючи кімнати змістом і виконуючи завдання, учасники побачать їхнє перетворення та отримають браслети із символами, що відображають вивчену мудрість.

Наприкінці табору буде свято – коронація Бен Мелеха, який завдяки допомозі учасників стане мудрим правителем. Його радники також коронуються і стають королями свого життя.

Цей табір не тільки дасть змогу вашій дитині зануритися в захопливу пригоду, а й збагатити її знаннями про культуру та традиції єврейського народу.

Тут діти зустрінуть нових друзів, отримають незабутні враження від участі в захопливих іграх і випробуваннях, а також набудуть навичок, що допоможуть їм стати більш самостійними та впевненими в собі. Батьки ж зможуть не турбуватися про безпеку своїх дітей, оскільки всі заходи проводяться під наглядом досвідчених педагогів та інструкторів.

А крім того, відвідування літнього табору JSummer – це чудова можливість для батьків присвятити час своїм справам і турботам, знаючи, що їхні діти перебувають у безпеці та отримують максимум користі від своїх канікул.

Хочете, щоб ваша дитина провела літо в захопливій пригоді, сповненій цікавих завдань і нових друзів? Тоді реєструйте свою дитину на літній єврейський денний табір JSummer! Реєстрацію вже відкрито за посиланням, тож не пропустіть шанс узяти участь у нашій захопливій пригоді. 

Дайте своїй дитині можливість стати частиною J-Kingdom і отримати безцінний досвід, який буде корисний їй на все життя. Не пропустіть свій шанс – реєструйтеся просто зараз!

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН