Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Поліція розшукує свідків смертельної ДТП у Миколаївському районі

Вчора, 30 квітня, приблизно о 18:30 на 63 км + 500 метрів автодороги М-14 “Одеса-Мелітополь-Новоазовськ”, неподалік села Коблеве Миколаївського району, 27-річна водій BMW 530, за попередніми даними, не впоравшись із керуванням, з’їхала у кювет, де відбулось зіткнення автомобіля із деревом.

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди водій та троє пасажирів – чоловіки 26-ти і 28-ми років та 23-річна жінка з тілесними ушкодженнями різного ступеню тяжкості були доставлені до медичного закладу. Згодом 28-річний чоловік помер у лікарні.
За вказаним фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами». Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.
Поліцейські встановлюють усі обставини та причини автопригоди.

Відділ розслідування злочинів у сфері транспорту слідчого управління просить громадян, які володіють будь-якою інформацією про обставини ДТП, звернутись за телефоном 063-426-16-72 або 102.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН