Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Внаслідок обстрілу Кізомису пошкоджено місцеве підприємство

Результат вчорашнього обстрілу Кізомису –  загибель 58-річного чоловіка та руйнація майна одного із місцевих підприємств.

Про це в етері телемарафону “Єдині новини” повідомив керівник пресофісу Херсонської ОВА Олександр Толоконніков.

За попередніми даними, противник здійснив атаку керованими авіабомбами. Після ударів на місцях влучань утворилися вирви, значно пошкоджено адміністративні будівлі.

 Білозерка.info  Білозерка.info

 

Фото: Дмитро Ракіцький

За інформацією Херсонської ОВА, протягом минулої доби окупанти 63 рази обстріляли мирні населені пункти Херсонщини. Випустили 247 снарядів з артилерії, РСЗВ, мінометів, танків, безпілотників та авіації. Херсон ворог атакував 4 рази, випустивши по місту 13 снарядів. Через російську агресію дві людини загинули, ще троє – отримали поранення різного ступеня тяжкості.

За минулу добу поліція відреагувала на 295 заяв і повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події. Відкрито 40 кримінальних проваджень за ст.438 (Порушення законів і звичаїв війни) Кримінального кодексу України.

14 квітня військові рф обстріляли дачні ділянки у селі Микільське Дар’ївської громади. Тяжкі поранення отримав 52-річний чоловік. У потерпілого-мінно-вибухова травма, поранення черевної порожнини та стегна.

13 квітня окупанти скинули з дрону вибухівку на житлові квартали Іванівки Дар’ївської громади. Внаслідок ворожої атаки вогнепальні поранення нижніх кінцівок та перелом руки отримав 43-річний місцевий мешканець.

Джерело

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН