Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На війні загинув мешканець Музиківської громади Віталій Некорчук

19 квітня мешканці Музиківської громади прощатимуться із односельцем Віталієм Некорчуком. Захисник загинув 24 листопада 2022 року під Бахмутом, виконуючи бойове завдання. Проте через довготривалу процедуру опізнання, забрати тіло захисника рідні змогли лише зараз. Життя воїна обірвалось внаслідок влучання ворожого снаряду в автомобіль наших військових.

Віталію було лише 43 роки. Він мав чудову родину: дружину Тетяну, старшого сина Олега і молодшу, справжню татову донечку Настю. Завжди привітний з іншими та надзвичайно щасливий у сімейному житті Віталій здавалось світився сонячним промінням зсередини.

Коли почалася війна чоловік потурбувався про безпеку своїх рідних та вивіз їх до Івано-Франківська. А вже через місяць був на військових навчаннях.
На фронті Віталій виконував обов’язки командира машини інженерних загороджень інженерно-саперної роти групи інженерного забезпечення.

«Батько мало розповідав про фронт, знаю що беріг нам нерви. Але коли після першого поранення його відпустили на декілька днів до мами з сестрою, він сказав, що після закінчення війни хотів взяти двох діточок з дитячого будинку, тому що розумів, як багато дітей через війну залишилися без батьків», – поділився син Героя.

 Білозерка.info

Також Олег повідомив, що прощання з  батьком відбудеться завтра, 19 квітня, об 11.00 в селі Загорянівка, на вул. Херсонська, 2.

Світла пам‘ять Герою, який віддав своє життя за свою родину та кожного з нас. Це дуже важка втрата, біль від якої ще довго стискатиме серця рідних загиблого.
Не забудемо. Не пробачимо. Помстимося. Переможемо!

Дарія Позняк, Bilozerka.info

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН