Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Херсонська поліцейська поділилась історією приєднання до Сил територіальної оборони

«Першого вересня минулого року була якраз у пішому патрулі, брала собі каву і побачила хлопців із шевронами херсонської бригади Сил тероборони, вони в мене побачили шеврон херсонської поліції. Ми познайомились, поспілкувались і я кажу їм: візьміть мене до себе! Всі спочатку думали, що я жартую, але я наполягла — і так, пройшовши усі процедури, потрапила до лав Херсонської бригади Сил ТрО».

Так розповідає про свій початок служби у Збройних силах Ірина, військовослужбовиця 124 окрема бригада територіальної оборони ЗСУ.

До початку широкомасштабного вторгнення pociян Іра працювала в поліції. Каже, що їй завжди подобалась ця професія, бо з дитинства мріяла боротися із злочинністю.

«Після 24 лютого минулого року я опинилась в окупації. Це був тяжкий період життя для усіх, хто це переживав. Тим паче мене, як поліціянтку, шукали, приходили додому, але, на щастя, уже після того, як я виїхала. Згодом я вирішила, що буду більш ефективна у ЗСУ, тож почала шукати варіанти».

Про своїх побратимів Ірина каже:

«Хлопці мене бережуть, а я їх! У нас шлях один – до перемоги, тож маємо стояти міцно та допомагати один одному. Все буде Україна!»

СтратКом ЗСУ

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН