Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Кохання під час війни: прикордонники з Білгород-Дністровського взяли шлюб

Вони зустрілись під час війни, Владислав прибув на посилення південних рубежів. «Я був переконаний, що про кохання з першого погляду розповідають лише в книгах чи фільмах, – ділиться прикордонник, – а в житті так не буває».

Анна, дівчина його серця, не відразу відповіла взаємністю, однак цілеспрямований та закоханий юнак був переконаний, що щирі почуття здатні розтопити навіть крижане серце красуні.

Захисник оточив ніжністю та увагою свою кохану: дарував квіти, подарунки, завжди був поруч та жартома називав «моя дружина», хоча таке звернення його обраниці було не до душі.

Час ішов, крижане серце королеви почало танути. Владислав, не хотів більше зволікати і зробив коханій пропозицію. Його Аня відповіла йому заповітне «так».

«Зараз не час для весілля», – говорила наречена. «Ідемо купувати каблучки, бо найдорожче, що в нас є – час, час, який ми можемо бути разом», – впевнено відповів прикордонник.

«Я і не сподівалась зустріти своє кохання під час війни, напевно доля дарує нам найцінніше, коли на нього геть не чекаєш», – каже дівчина.

Наразі подружжя проходить службу в Білгород-Дністровському прикордонному загоні та мріє жити під мирним небом України, а ще, аби їх сім’я поповнилась маленьким українцем чи українкою.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН