Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Фонд громади міста Херсон “Захист” передав освітнім закладам Херсонщини техніку

21 березня 2023 року  голова правління Фонду Лариса Польська та голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін підписали Меморандум про співпрацю і взаємодію між Херсонською обласною державною адміністрацією і благодійною організацією Фонд громади міста Херсон «Захист».

Метою Меморандуму є співпраця та консолідація зусиль у сфері підтримки життєзабезпечення населення деокупованих громад Херсонщини, забезпечення їх прав та інтересів, захисту, безпеки і благополуччя, подолання наслідків військової агресії російської федерації проти України.

Першим реальним кроком спільних дій за Меморандумом, укладеним між Херсонською обласною військовою адміністрацією — Oлександр Прокудін і Фондом громади Херсона «Захист» — Лариса Польська стало забезпечення 17 шкіл Херсона і двох Білозерського району комп’ютерною та мультимедійною технікою, приладами для обігріву приміщень.

4 квітня освітнім закладам Херсонщини (задля безпеки не називаємо їх) згідно їх запитів Фондом громади Херсона «Захист» передано:

·       139 ноутбуків з комп’ютерними сумками, такою ж кількістю навушників, мишок, подовжувачів,

·       12 планшетів,

·       25 багатофункціональних пристроїв,

·       18 проекторів,

·       3 інтерактивні дошки,

·       4 телевізори,

·       14 інфрачервоних обігрівачів

·       14 портативних зарядних станцій EcoFlow

На загальну суму 5 мільйонів 336 тисяч 550 гривень!

Сучасну школу вже неможливо уявити без комп’ютерної техніки та комп’ютерних технологій, тому цей крок для відновлення її у пограбованих херсонських освітніх закладах дуже важливий для забезпечення навчального процесу у звільненому Херсоні та передмісті.

Допомога була надана за фінансової підтримки USAID — US Agency for International Development, та американських платників податків.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН