Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У передмісті Херсона вирішують проблеми з питною водою для населення

Херсонська міська військова адміністрація продовжує співпрацювати зі світовими та українськими благодійними організаціями для забезпечення потреб жителів громади.
Так, днями керівництво Комишанського старостинського округу підписало Меморандум із міжнародною гуманітарною організацією Project HOPE.
В його рамках Комишани отримають 40 фур питної води.
За словами старости Комишанського округу Катерини Рогової, одна фура налічує 3200 баклажки води (6 л – одна).
“У рамках співпраці Комишани забезпечуватимуться цією водою по 2 машини на тиждень. Одна сім’я може отримати 2 баклажки – згідно карток. Картки передбачають попередню реєстрацію – саме такі умови визначила гуманітарна організація”, – зазначила Катерина Рогова.
Нагадаємо, що Комишанський округ сьогодні має проблеми з водою – свердловини, які забезпечували комишанців, розграбовані та розбиті окупантами. Л
юдей під’єднали до старих свердловин, однак вода там непридатна до вживання.
Допомога надається в рамках Проєкту “Екстрена допомога для постраждалих від конфлікту ВПО та громад в Україні “, який впроваджується міжнародною гуманітарною організацією Project HOPE та фінансується завдяки підтримці американського народу, наданій через Бюро гуманітарної допомоги USAID (BHA).
Project HOPE є всесвітньою організацією охорони здоров’я та гуманітарної допомоги, яка здійснює діяльність у більш ніж 30 країнах вже більш ніж 65 років.
В Україні організація відновила свою діяльність з початку повномасштабного вторгнення. Команда підтримала вже понад 200 закладів охорони здоров’я у 23 областях в різних секторах.
Нравится

Комментировать
Поделиться
Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН